Vanaf 1 augustus versterkt Katja het onroerend goed team binnen Van Eldik & Van Eldik notarissen. Zij richt zich vooral op hypotheken en leveringen. Katja’s interesse voor notariaat werd gewekt tijdens haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud universiteit. Na het afronden van haar studie heeft Katja als notarieel juriste  werkervaring opgedaan in diverse notariële rechtsgebieden.

“Na mijn studie Nederlands recht in Nijmegen ben ik 10 jaar als notarieel medewerkster werkzaam geweest op een notariskantoor. In deze tijd heb ik tevens diverse notariële vakken gevolgd. Het notariaat is een veelzijdig en interessant vakgebied waar iedereen in meer of mindere mate mee te maken krijgt. Van het kopen van een huis tot aan de afwikkeling van een erfenis, ik vind het leuk om u op betrokken en persoonlijke manier te helpen.”